2014. február 3., hétfő

Zsilvölgyi Csaba -a nyugdíjas kisdobos-

Zsilvölgyi Csaba 
-nyugalmazott katonai alezredes- 


A Földmérési és Távérzékelési Intézet (FÖMI) idén júniusban a főigazgató mellett kapott egy új főigazgató helyettest is Zsilvölgyi Csabát (nyugalmazott katonai alezredes MH Térképészeti Kht.-ból.).

Zsilvölgyi Csaba neve nem igazán ismert polgári körökben. Sem a térinformatikai konferenciákon való részvételéről, sem szakmai cikkeiről nem tudunk. (forrás terinformatika-online.hu)



Nyugdíjas katonatiszt létére sportos és fiatalos.

Főbb erényei :

Gyakorlatias, csak olyan felújításokba, beszerzésekbe megy bele , amelyek kivitelezőkben átláthatók és fejben is könnyen kalkulálható a nyereség  (autóbeszerzések, irodafelújítások, stb.)

Egyszerű,  komplikációktól mentes  gondolkodásmódjával próbálja a távérzékelési intézet profilját átalakítani .
“Egy jó bakanccsal, jó terepjáróval, jó teodolittal  mindent meg lehet oldani ! Induljunk a gátakra csuszamlást mérni !” - lengte be az intézetet a vezérhelyettes lelkesítő parancsa a vörösiszap katasztrófánál.

Lojális, Cseri elvtársnak minden mozzanatról beszámol -minimum heti 1 alkalommal-  és  minden parancsot gondolkodás nélkül teljesít és teljesíttet .

Most, hogy a 6 milliárdos módosított "A projektet" -hitük szerint- sikerül átverni a köztudaton -a titkosítást bedobva-, készül a főigazgatói székbe, mert a elenlegi főigazgató Toronyi Bence (Magyarország egyik legobban fizetett közszolgája 1,5 Mio HUF/hó jutalmak nélkül)  készül a 6milliárdos project vezetésének átvételére, természetesen magasabb fizetésért.

... és  majd ismét világszínvonalra kerül az Intézet ( csak miben ??? )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése