2014. február 5., szerda

Farkas Imre államtitkár


Farkas Imre
államtitkár




2010 május 27ig a Geodéziai Zrt. Igazgatósági tagja, majd 2010 június 2án kinevezik VM közig államtitkárává. (Nyilván nem véletlenül lépett ki a Geodéziától 5 nappal kinevezése előtt !)

Cseri József tanítványa , csapattag, pszichológiailag is rendesen kiképeztea főnök, meg a leningrádi katonai akadémia. Szinte pillanatok alatt átveszi a vezetést a Vmben, A jogász végzettségű Fazekast úgy vezeti, ahogy akarja.

Nem sokat teketóriázik, mert kinevezése után alig 4 hónapra beveti csoportjának az első pénznyerő akcióját (a piaci ár harmincszorosáért valamit kiadni az pénznyerő, nem ?)

Azért minden normálisan gondolkozó ember megkérdezi: hogyan lehetséges, hogy egy szakmabeli egy ekkora tévedést elnézzen ??? Ráadásul a Geodéziai Zrt-ben dolgozott 5 nappal kinevezése előtt !!
Ja, hogy pont a volt cégére volt kiírva a pályázat -mert csak az tudta teljesíteni a kiírási feltételeket ?
Amiben részt vett , az jogilag így hangzik : “szervezett bűnözői csoportok elősegítése közpénzek megszerzésére !

Farkas Imre államtitkár eme cselekedete alapján, minden európai közjogi/audit szemlélet szerint közjogi vádak/feljelentések garmadát, állásból való felmentést kapta volna, csak Hazánkban hallgatott a média, a pártok, a bíróság !


Természetesen ő a legnemzetibb érzelmű, leghűségesebb, legkorrektebb , legjobboldalibb, legkonzervatívabb ! Aki kétségbe merné vonni , azzal mi lesz ??? -ezt Cseri elvtárs intézi -


Miután az 5 milliárdos lenyúlás első nekifutásra kudarcot vallott és bejelentette a kormány, hogy az NFM-en keresztül 1400 milliárd forintot szeretne hozzáférhetővé tenni az ország megújítása, a gazdaság fejlesztése és a társadalom megerősítése érdekében, Cserivel úgy döntöttek, hogy áthelyezik az NFMbe államtitkárnak.

Most ebben a pozícióban van.

Minden kormány számára kínos, ha minisztereiről, államtitkárairől bármi dehonesztáló kapcsolat lát napvilágot.

Farkas államtitkár, máris botránnyal kezdte hivatali pályafutását, mely ráadásul nem is idegen érdekcsoportok (Volvo, Mercedes,...-lsd. Vitézy Dávid- )  -tudjuk is miért ???- piaci helyzetbehozása volt a hazai tényleges gyártókkal szemben, hanem egyszerű harmincszoros piaci ár kiszedésével az adófizetők zsebéből !
Miután a társadalmi felhördülés, leáította az akciót, Farkast nemhogy kirúgták volna pozíciójából, hanem áthelyezték egy másik nagy költségvetésű minisztériumba (NFM) ugyanolyan magas pozícióba !

Logikus, hogy felmerül a kérdés:
Orbán Viktor irányítja a kormányt, vagy a kormánytisztviselők irányítják Orbán Viktort ?

Farkas (+Cseri elvtárs) esetet tekintve, úgy tűnik,hogy a régi poltiszt/elhárítótisz csapat van még a mai napig  is hatalmon és ők mondják, meg hol és mi történjen !


Ha így történik,akkor nagy baj van !
Ha viszont  Orbán Viktor irányítja őket, vagy egyáltalán hagyja őket irányítani akkor is nagy baj van !

Volt felelősségre vonás Farkas Imrével szemben az 'Országleltár" -2010- üggyel kapcsolatban ? (csak halkan  mondjuk, még a legellenzékib párt is kussolt !, pedig millió alkotmányossági, szakmai érv adott volt !)

Ő és "csapata" irányítja Magyarországot ???
 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése